Telefon pentru programari: 0730.169.969

Cabinet reumatologie, recuperare si medicina fizica si balneologie PITESTI

Despre mine

Am absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti in anul 2002.

 

M-am specializat in Reumatologie in cadrul Spitalului "Sfanta Maria" din Bucuresti, examenul de medic specialist promovandu-l cu nota 9,36.

 

Ulterior am urmat specializarea in Recuperare, Medicina fizica si Balneologie in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti. Examenul de specialitate l-am promovat cu nota 9.20.

 

Am participat la multiple cursuri de pregatire in ecografie musculoscheletala, iar in anul 2011 am efectuat un stagiu de pregatire in Tielt, Belgia pentru a-mi intregi pregatirea. A urmat obtinerea atestatului de ecografie musculoscheletala.

In anul 2009 am obtinut un atestat international de Osteodensitometrie clinica (ISCD).

 

Am prezentat lucrari de specialitate in cadrul Congreselor Nationale de Reumatologie si Medicina Interna. Am prezentat la sectiunile de postere, doua lucrari in cadrul congreselor Europene de Reumatologie si Medicina Interna.

 

De asemenea am fost participanta la un proiect de cercetare (CNSIS – competitia Idei 2008) "Studiu privind dezvoltarea unui scor standardizat de evaluare ecografica a atritei reumatoide precoce in scopul identificarii ferestrei terapeutice si monitorizarii evolutiei sub terapie remisiva".

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD